Contact Us

Contact Us

PKF Cyprus

A member of PKF International. A global family of legally independent firms.

Πληρωμή Ετήσιου Τέλους 2019 Για Κυπριακές Εταιρείες

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικσία για πληρωμή ετήσιου τέλους για Κυπριακές Εταιρείες για τα έτη 2019 και 2018 θα πραγματοποιείται μόνο από την ιστοσελίδα της JCCSMART https://www.jccsmart.com πατώντας το εικονίδιο «Ετήσιο τέλος Εταιρείας» και ακολουθώντας την σχετική διαδικασία.

Όσον αφορά τις προηγούμενα έτη 2017-2012 οι πληρωμές αναφορικά με τα ετήσια τέλη των Κυπριακών Εταιρειών θα πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών της Κύπρου αφού πραγματοποιηθεί σύνδεση με την Αριάδνη. Όσον αφορά για οδηγίες για πληρωμή μέσω Αριάδνης παρακαλώ ενημερωθείτε από την προηγούμενη ανακοίνωση μας στο https://pkf-cyprus-nicosia.com.cy/πληρωμή-ετήσιου-τέλους-κυπριακής-ετα/.

Το ύψους του ποσού του ετήσιου τέλους για το έτος 2019 για Κυπριακές εταιρείες καθορίζεται ανάλογα με την περίοδο που θα πληρωθεί το ετήσιο τέλος. Δηλαδή:

Μέχρι 30 Ιουνίου 2019 Ετήσιο τέλος Πληρωμής για το έτος 2019 €350
Από 1 Ιουλίου 2019 μέχρι 31 Αυγούστου 2019 Ετήσιο τέλος Πληρωμής για το έτος 2019 €385
Από 1 Σεπτεμβρίου 2019 και μετά Ετήσιο τέλος Πληρωμής για το έτος 2019 €490

Όσον αφορά τα προηγούμενα έτη και στην περίπτωση που δεν έχουν πληρωθεί το κάθε ετήσιο τέλος πληρωμής ανέρχεται στα €490.

Στοιχεία επικοινωνίας 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για προσωπικές συμβουλές στο:

Email: [email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 99 678865

 

Σημείωση: Το παρόν έντυπο δεν αποτελεί φορολογική εργασία ούτε φορολογική συμβουλή ή προτροπή για να ληφθούν οποιεσδήποτε αποφάσεις ή ενέργειες.  Παρακαλώ όπως, για φορολογικές συμβουλές που επηρεάζουν το Ελληνικό φορολογικό σύστημα απευθυνθείτε σε Επαγγελματία Σύμβουλο στην Ελλάδα. 

Η PKF / ATCO Limited είναι μέλος της PKF International ένα δίκτυο ανεξάρτητων λογιστών και συμβούλων και δεν αποδέχεται καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις πράξεις ή παραλείψεις εκ μέρους οποιασδήποτε άλλης εταιρείας-μέλος του δικτύου.